Lyngdal Båtforening

· Antall medlemmer: 26
· Siste medlem: Erling
Velkommen
Lyngdal Båtforening (LBF) ble stiftet 01.07.1971 og har bryggeanlegg og klubbhus innerst i Rosfjorden i Lyngdal kommune. LBF har per 2019 -406 båtplasser og et bryggeanlegg som er oppgradert betydelig de siste årene.

Båtforeningen har i gjennom mange år hatt Sutnøy som fast "uthavn" og har bygget opp et fint anlegg med sandstrand, gressplen, griller, toalett osv. Plassen er veldig populær både for båtfolk og hyttefolk i kommunen.

For den som liker litt mer fred og ro er det er også fine brygger i Bærøybukta. Dette er et godt havnealternativ dersom nordvesten står på som verst på Sutnøy.

Begge steder er nå innlemmet i Skjærgårdsparken og har blitt oppgradert og enda bedre tilrettelagt i løpet av de siste årene.
Havneweb

Nytt Styringssystem

Lyngdal Bårforening har gått til innkjøp av nytt styringssystem som skal forenkle fakturering og gjøre det mer brukervennlig for medlemmene. Dette systemet håndterer også utleie og forbedrer oversikten i havna for alle.
Mer info og innlogging for brukere vil bli gitt ut senere.

ta gjerne en kikk nå: https://www.havneweb.no/lyngdal-bf/
Oversiktskart Lister Skjærgårdspark

Lister Friluftsråd har ett fint oversiktskart over områdene opparbeidet av Lister Skjærgårdspark

Kart på hjemmesiden

Images: Bryggekart.png

Vi har nå fått lagt ut ett oversikts kart over alle båtplassene i Agnefest.

Linken i snarvei linjen øverst.

Leie av Båtplass

For leie av båtplass, kontakt Robert Moen.

Mail: lyngdalbf@gmail.com

Slipp og gjesteleie

For slipping ring: 900 25 137

Info fra styret - kodebrikker

Kodebrikker til portene -

Ta kontakt med  Robert Moen tlf. 901 93 302 - lyngdalbf@gmail.com

Nyttige lenker og nedlastinger

På hjemmesiden vår finner du nyttige lenker og nedlastinger.
Under "Lenker" i menyen øverst og kan du gå videre til f.eks. Båtmagasinet - Gjestehavner - Sjøfartsdirektoreatet (sjøvett) - Redningsselskapet - Skjærgårdsparken osv.
Under "Nedlastinger" kan du laste ned LBF's lover - Oppmåling av bryggebredde - Fiskeridirektoratets brosjyre: "Kysten er din 2013" regler for fritidsfiske.
LBF på Facebook
E-postadresser til medlemmene i LBF

E-postadresser og mobilnummer til medlemmene i LBF.
For rask kommunikasjon med medlemmene, ønsker styret i LBF å få registrert så mange e-postadresser og mobilnummer, som mulig.
Gå inn i menyen "kontakt oss" eller bruk adresselisten til styret som finnes under informajon i menylinjen, øverst.  Vennligst hold oss oppdatert på eventuelle endringer av adresser mm. På forhånd takk for hjelpen!

Brukernavn

Passord

Glemt passordet?
Få nytt ved å klikke her.