Lyngdal Båtforening

· Antall medlemmer: 26
· Siste medlem: Erling
Velkommen
Lyngdal Båtforening (LBF) ble stiftet 01.07.1971 og har bryggeanlegg og klubbhus innerst i Rosfjorden i Lyngdal kommune. LBF har per 2019 -406 båtplasser og et bryggeanlegg som er oppgradert betydelig de siste årene.

Båtforeningen har i gjennom mange år hatt Sutnøy som fast "uthavn" og har bygget opp et fint anlegg med sandstrand, gressplen, griller, toalett osv. Plassen er veldig populær både for båtfolk og hyttefolk i kommunen.

For den som liker litt mer fred og ro er det er også fine brygger i Bærøybukta. Dette er et godt havnealternativ dersom nordvesten står på som verst på Sutnøy.

Begge steder er nå innlemmet i Skjærgårdsparken og har blitt oppgradert og enda bedre tilrettelagt i løpet av de siste årene.
Oversiktskart Lister Skjærgårdspark

Lister Friluftsråd har ett fint oversiktskart over områdene opparbeidet av Lister Skjærgårdspark

Kart på hjemmesiden

Images: Bryggekart.png

Vi har nå fått lagt ut ett oversikts kart over alle båtplassene i Agnefest.

Linken i snarvei linjen øverst.

Leie av Båtplass

For leie av båtplass, kontakt Robert Moen.

Mail: lyngdalbf@gmail.com

Slipp og gjesteleie

For slipping ring: 900 25 137

Info fra styret - kodebrikker

Kodebrikker til portene -

Ta kontakt med  Robert Moen tlf. 901 93 302 - lyngdalbf@gmail.com

Nyttige lenker og nedlastinger

På hjemmesiden vår finner du nyttige lenker og nedlastinger.
Under "Lenker" i menyen øverst og kan du gå videre til f.eks. Båtmagasinet - Gjestehavner - Sjøfartsdirektoreatet (sjøvett) - Redningsselskapet - Skjærgårdsparken osv.
Under "Nedlastinger" kan du laste ned LBF's lover - Oppmåling av bryggebredde - Fiskeridirektoratets brosjyre: "Kysten er din 2013" regler for fritidsfiske.
LBF på Facebook
E-postadresser til medlemmene i LBF

E-postadresser og mobilnummer til medlemmene i LBF.
For rask kommunikasjon med medlemmene, ønsker styret i LBF å få registrert så mange e-postadresser og mobilnummer, som mulig.
Gå inn i menyen "kontakt oss" eller bruk adresselisten til styret som finnes under informajon i menylinjen, øverst.  Vennligst hold oss oppdatert på eventuelle endringer av adresser mm. På forhånd takk for hjelpen!

Brukernavn

Passord

Glemt passordet?
Få nytt ved å klikke her.